Akce pořádané do začátku prázdnin

26.03.2014 00:00

SLAVNOSTNÍ OTEVŘENÍ RODOVSKÝCH POTRAVIN - v sobotu 5.4. od 15.hodin před obchodem (Rodov 3). Čeká na Vás překvapení v podobě ladných roztleskávaček a malé sladké pohoštění. Přijďte se podívat jak jsme obchod zrenovovali. Srdečné díky obětavé práce dobrovolníků! Bez jejich pomoci by k otevření nedošlo. 

Velmi zajímavý fakt, že obchod budeme provozovat neziskově, nenechal chladný ani média. Čtěte zde: kralovehradecky-kraj.5plus2.cz/obnovi-obchod-rodov-04r-/hradec-kralove.aspx?c=A140213_093633_ppd-hradec-kralove_p2hej

Přijede i regionální televize, která by náš nápad ráda sdělila i jiným malým vesnicím, které mají problémy s udržením obchodu na malé vsi. 

PŘIJĎTE SI NAKOUPIT. UDRŽÍTE TAK OBCHOD VE VSI!

Na zvídavé dotazy odpoví Kateřina Hodysová na e-mailu reditel@rodov.net.

 

KOMU CHYBÍ PO ZIMĚ CHUŤ A VŮNĚ VEPŘOVÉ PEČENĚ? - v sobotu 3.5. si opečeme prase nebo kýtu. Dle toho, kolik se lidí přihlásí. Osobně Vás pozveme a vybereme peníze za standardní porci 20dkg. Větší porce si budete moci dokoupit až na místě. 

A po dobrém jídle? TANEČNÍ ZÁBAVA! Hrát se bude od 20:00 hodin na sále. TĚŠÍME SE NA VYSOKOU ÚČAST!

 

RODOVSKÝ DĚTSKÝ DEN - akce se pořádala již v roce 2013. Účastnilo se jí 80 dětí. Letos očekáváme účast o něco vyšší, neboť akce byla hodnocena velice kladně! Setkání je naplánováno zatím na konec června, poslední víkend. Přesně datum doladíme co nejdříve. Setkáme se na travnaté ploše před hospodou (klubovna OPS) jako v loni. 

V podvečer děti, rodiče, účastníky i přátele čeká opékání párků a vuřtů na ohýnku. Děti občerstvení zdarma. Dospělí za symbolickou cenu.

 

Těšíme se na Vás a Vaše hodné děti ;o)