Velmi vydařený dětský den!

30.06.2014 19:52

A je to za námi! Největší akce roku pro děti a vlastně i dorost a dospělé všeho věku proběhla tento víkend. 

V sobotu se ve 13:00 hodin v prostoru před klubovnou Rodovské rozvojové, o.p.s. sešlo tolik dobrovolníků, kteří pomáhali s přípravou odpoledních aktivit, že za hodinu bylo hotovo. Tímto všem srdečně děkujeme. 

Před 15. hodinou se seběhly i děti, následované rodiči a prarodiči a začlo se soutěžit. Z loňska je čekaly oblíbené aktivity jako chůze na chůdách nebo stříhání překvapení s šátkem přes oči. Nové atrakce typu překážkový běh či házení balonků na cíl prověřili jejich sportovní nadání. Nejvíce smíchu vyvolalo vyndavání jablka z lavoru plného vody bez pomocí rukou a šikovnost prověřilo malování sádrových odlitků. Každé dítě si tak kromě sladkých cen a dalších knižních odměn odneslo i svůj výrobek. 

Dětí se sešlo na šest desítek a všechny byly velice spokojené - hlavně o nanukové pauze a pak na závěrečném táboráku s opečeným párkem či vuřtem. To už přebrali aktivitu rodiče, zejména tatínkové a trpělivě opékali uzeniny u rozpáleného táboráku.

Dopoledne se počasí škaredilo, ale odpoledne se umoudřilo a nakonec se ukázalo i sluníčko. To vše přispělo k velmi dobré náladě všech zúčasněných a pořadatelé se mohou těšit na další ročník 2015 ;o)

VELICE DĚKUJEME ZA SPONZORSKÉ DARY VE VÝŠI 2.813,- Kč - BEZ NICH, BYCHOM TYTO AKCE DĚLAT NEMOHLY! Pokud má někdo zájem  darovat vyšší částku a uzavřít Darovací smlouvu, aby mohl dar odečíst, jsme připraveni ji uzavřít! 

JEŠTĚ JEDNOU VELKÝ DÍK VŠEM DOBROVOLNÍKŮM, ZEJMÉNA HLAVNÍ ORGANIZÁTORCE TÉTO AKCE - KATEŘINĚ MORAVCOVÉ!

 

TATO AKCE BYLA FINANCOVÁNA Z GRANTU OD MĚSTSKÉHO ÚŘADU SMIŘICE, DÁLE PAK Z FINANCÍ, POSKYTNUTÝCH FIRMOU VEOLIA ČESKÁ REPUBLIKA A Z JEDNOTLIVÝCH DARŮ MÍSTNÍCH PODNIKATELŮ A OBČANŮ. DĚKUJEME ZA PODPORU!!!